julefrokost-kjoler

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

November og december handler ikke kun om gaveindkøb, konfekt og julepynt, det er nemlig også månederne for de helt store fester og byder på både julefrokoster, julefester og ikke mindst nytår. I samme anledning har jeg fundet 12 smukke og festlige kjoler fra Nelly, som efter min mening ville være fine her i “festsæsonen”. : ) Personligt er jeg mest vild med nr. 2, 6 og 11. Har I nogle favoritter?

linje-prikket@2x.jpg

November and December is not just about gift shopping, sweets and Christmas decorations, it is also the months for the major parties including both Christmas parties and New Year’s Eve. In the same occasion, I’ve found 12 beautiful and festive dresses from Nelly, which in my opinion would be perfect during the party season. :) Personally, I’m crazy about no. 2, 6 and 11. Do you have any favorites?