ficus-treeVi har et hjørne i stuen, som jeg ærlig talt ikke ved, hvordan vi skal indrette. Vi bor på et hjørne og det er netop i hjørnet, det er svært at finde ud af, hvad man skal placere og uden nogen møbler, virker det bare tomt og kedeligt. Se et billede af hjørnet HER. Derfor har jeg overvejet, om vi skal købe et stort træ af en art. Jeg hælder lidt til en Ficus, som på de to nederste billeder. Men nu kommer spørgsmålet – hvor søren finder man sådan et træ i den størrelse? : ) Og ikke mindst, hvor kan man købe store rustikke krukker? Jeg har ledt efter begge dele på diverse planteskoler uden held.

linje-prikket@2x.jpg

We have a corner in our living room which is really difficult to decorate. Our livingroom is placed in the corner of the building and it is exactly in that corner, it’s hard to find suitable furniture. See pictures of it HERE. Therefore, I am considering whether we should buy a big tree of some sort. I’m pretty fond of the Ficus trees which you can see in the two pics in the bottom. But here comes the big question – where do I buy such tree in this size? : ) And also, where can I find such a pretty pot for it?

Photo credit: Pour Quoi & Pinterest