4blondekjole

Alle julefesterne står for døren og mange af jer har sikkert allerede været til mere end én. Jeg skød julefrokostsæsonen igang allerede i starten af november og har endnu et par stykker at se frem til i december. Jeg elsker, når man har en anledning til at gøre sig lidt ekstra fin og juletiden må klart være årets mest festlige tid. Vila har spurgt mig, hvordan jeg gør mig klar til fest og jeg har i den anledning skrevet en artikel om, hvordan jeg hvert år plejer at fejre det med mine veninder, hvordan vi gør os klar sammen, hvad vi spiser og drikker. I kan læse artiklen hos Vila Moments. Desuden vil jeg minde jer om, at  vores julekalender er skudt igang i dag og I kan åbne første låge hos Mette Marie. Glædelig 1. december. <3

linje-prikket@2x.jpg

The Christmas parties is upon us and many of you have probably attended more than one already. I went to my first in the beginning of November and I have a few more to look forward to in December. I love when you have an opportunity to dress up and December must clearly be the most festive season of the year. Vila asked me how I make myself ready for a party and in this occasion I’ve written an article about how I usually celebrate it with my friends, how we get ready together what we eat and drink. You can read the article at Vila Moments. Furthermore, I want to remind you that our Advent calendar has started today, so don’t forget to stop by Mette Marie to find out what it is. Happy 1st of December. <3

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE

sorte-kjoler