stine-apernille-corydonhorn-necklace

Yaaay! Så blev det min tur til at poste den anden låge i Mette Maries og min julekalender, som kører hver dag i december hos skiftevis Mette Marie og mig. Jeg har sådan glædet mig til at dele det hele med jer, for præmierne er virkelig fede og vi har brugt lang tid på at sammensætte et rigtig lækkert udvalg til jer skønne læsere.

I dag d. 2. december har jeg i samarbejde med den danske webshop, A-Hjort, fået lov at udlodde et udvalg af mine favoritsmykker. A-Hjort har et kæmpe sortiment af smykker fra mærker som Stine A, Pernille Corydon, Carré, Zabel, Pico og mange flere. Det var virkelig svært at vælge blandt alle godterne, men jeg endte med at gå efter en rå hornhalskæde fra Stine A, et par oxiderede øreringe fra samme mærke og to smukke armbånd fra Zabel, som efter min mening både passer til hverdag og fest.

Smykkerne har en samlet værdi af 4.271 kr. og for at være med i dagens julekalenderlåge, skal I gå ind på min Instagramprofil HER, hvor konkurrencen løber af stablen. Det er meget simpelt og nemt at deltage, så jeg håber, I har lyst til at lege med. I kan i øvrigt se smykkerne “in action” i et tidligere indlæg HER. Hav en dejlig dag, allesammen.

linje-prikket@2x.jpg

Yaaay! It’s the 2nd of December and time to open the second door of Mette Marie’s and my Christmas calendar. I have been looking so much forward to sharing it all with you, because the giveaways are really cool and we spent a long time putting together a really nice selection for you lovely readers.

In cooperation with the Danish shop, A-Hjort, I’ve had the fortune to give away a selection of my favorite jewelry from their webshop. A-Hjort has a huge assortment of jewelry from brands like Stine A, Pernille Corydon, Carré, Zabel, Pico and many more. It was really hard to choose from all the goodies, but I ended up going for a raw horn necklace from Stine A, some oxidized earrings from the same brand and two beautiful bracelets from Zabel. In my opinion, this set is suitable for both everyday and special occasions.

The jewelery has a total value of 4,271 dkk and to be part of today’s Christmas calendar, you have go to my Instagram profile HERE where the competition takes place. It’s very simple and easy to participate. You can also see the items “in action” in a previous post I did HERE. Have a great day, everyone.

I samarbejde med A-Hjort