boozt-rabatkode

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE, 17. HERE, 18. HERE

I er sikkert mange, der allerede nu er på jagt efter årets julegaver til familien, kæresten og veninderne. Hvis der er bløde pakker på ønskelisten, kan det godt betale sig at købe dem i dag, for Boozt kører nemlig en 20% rabatkode på næsten ALT på deres webshop i dag. Man skal købe for minimum 999 kr, rabatkoden er NOW20 og indtastes ved checkout. Ovenfor er nogle af de items, jeg har gemt i “mine favoritter”. Jeg har selv klikket denne top og denne nederdel hjem, så nu kan årets næste julefrokost bare komme an. :) God shopping, piger.

linje-prikket@2x.jpg

I guess a lot of you are already on the hunt for this year’s Christmas gifts for your family, boyfriend and friends. If they have added soft packages on the wish list, it pays off to buy them today as Boozt runs a 20% discount code which applies on almost all products in their shop today. The code is NOW20 and is entered at checkout. Above are some of the items that I have saved in “my favorites”. I just bought this top and this skirt this myself, so now I’m ready for an upcoming Christmas party. :) Happy shopping, girls.