pyjamas

Indeholder reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE & HERE, 6. HERE, 7. HERE & HERE, 8. HERE, 9. HERE

Jeg elsker måden, vi fejrer jul her i Danmark. Man går og glæder sig hele dagen d. 24., bygger spændingen op og først om aftenen går hele juleshowet løs. Det er lidt magisk at tænde juletræ i mørke og sidde i ro og mag og pakke gaver op godt mæt af lækker julemad og hygge. Der er dog en lille del af mig, der også synes, det kunne være hyggeligt at prøve at fejre jul på den amerikanske måde. At vågne sammen med familien d. 25. december og stå op og pakke gaver op iført en hyggelig pyjamas og morgenhår. Jeg har under alle omstændigheder kig på en ny pyjamas, som jeg kan tøffe rundt i første juledag. Har I en favorit? :) Husk forresten at smutte forbi Mette Marie, som i dag udlodder et helt års forbrug af lækre produkter fra Estée Lauder i vores julekalender! Ja, I læste rigtigt! Mega fed præmie – hvis vi selv må sige det. :)

linje-prikket@2x.jpg

I love the way we celebrate Christmas here in Denmark. We spend the entire day together, decorate the tree and first in the evening we celebrate Christmas with food, songs and gifts. It’s fells a little magical to light the Christmas tree in the dark and unwrap gifts in the couch high on a great day spent together with the family. However, there are a small part of me who also think it would be nice to try to celebrate Christmas in the American way. Waking up with the family d. 25th of December and unwrap gifts wearing a cozy pajamas and frizzy hair. In any case I am looking for a new pajamas which I can wear during thre Christmas days. Do you have a favorite among these ones? :) Btw – remember to stop by Mette Marie to participate in our Christmas calendar of the day. Today you can win a full year’s supply of delicious products from Estée Lauder!