daniel-wellington-ur

Godmorgen allesammen. <3 Tænk, nu er der kun 12 dage til juleaften! Tiden flyver bare afsted. Hvis I ikke allerede har købt julegaven til manden, søsteren eller en helt tredje, eller bare har brug for at forkæle jer selv en smule, kommer her et godt tip. Dagens julekalenderlåge i Mette Maries og min julekalender indeholder nemlig en 15% rabatkode til Daniel Wellington. Jeg synes virkelig, de laver nogle lækre ure, som er så minimalistiske og simple i udtrykket, at de både passer til kvinder og mænd.

I øjeblikket kører de en rabatkode, som giver 10% rabat, hvis man køber både et ur og et armbånd eller en ekstra rem – se kombinationsmulighederne HER. Derudover kan I oven i hatten få 15% rabat med koden “DUEHOLM15”. Man kan også vælge blot at benytte min rabatkode på de 15% uden tilkøb af ekstra rem eller armbånd. Koden indtastes ved checkout og gælder til og med d. 15.01.2017. Happy shopping!

linje-prikket@2x.jpg

Good morning everyone. <3 I can’t believe there is only 12 days until Christmas! Time flies. If you haven’t already bought ya Christmas present for your husband, boyfriend, sister or just need to pamper yourself a bit, here’s a good tip. Today’s door in Mette Marie’s and my advent calendar contains a 15% discount code to Daniel Wellington. I really like their watches which are so minimalist and simple in their expression that they are perfect for both women and men. 

Currently they are running a promotion code that gives you 10% off, if you buy both a watch and a bracelet or an extra strap – see the different combinations HERE. In addition you can get 15% more off with the code “DUEHOLM15”. You can also choose to simply use my discount code of 15% without buying an extra strap or bracelet. The code is entered at checkout and valid until the 15th of January 2017. Happy shopping! 

I samarbejde med Daniel Wellington

daniel-wellingtonur-daniel-wellington

Photo credit: All at Once, @themisterwayne & @fransoie_