REKLAME LINKS

ganni-t-shirt

T-shirt HERE & skirt HERE

stine-goya-kjole

Black dress HERE

custommade-skirt

Top HERE & skirt HERE

julekjole

Glittery dress HERE

velour-bukser

Velvet top HERE & pants HERE

I kan som sagt få 20% rabat på ALT i min personlige minishop hos Boozt i dag d. 13. december og rabatkoden “christina” gælder kun indtil midnat. Ovenfor er nogle af de ting fra minishoppen, som jeg selv ejer og er virkelig glad for. Jeg tænkte, at I måske ville synes, det var lidt sjovere, at se det “in action” frem for kun produktbilleder i en collage. Så er det ihvertfald nemmere at fornemme, hvordan tøjet sidder på kroppen. :) Som tidligere nævnt skal man købe for minimum 599 kr. Husk forresten at deltage i Mette Maries og min julekalender i dag HER, hvor I kan vinde lækre smykker fra A-Hjort.

linje-prikket@2x.jpg

As I mentioned, you can get 20% off on everything in my personal mini shop at Boozt today the 13th of December and the code only applies until midnight. Above are some of the items, I own myself. I though you might like to see the clothes in real life instead of just pack shots. Then it’s easier to imagine how the clothes look on the body. :) The discount code is as I said “christina” and can be used if you buy for at least 599 dkk.