kjoler

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE

Nelly’s VIP udsalg starter i dag og jeg har været så heldig at få fat i en kode, der kan “låse op” for udsalget, før det åbner for alle andre i morgen. Der er rigtig mange fine ting at komme efter til virkelig fornuftige priser. Jeg har ovenfor fundet nogle af mine personlige favoritter. I finder hele udvalget HER og koden I skal låse op med er “VIPCHRISTINA”. Happy shopping! ;)

linje-prikket@2x.jpg

Nelly’s VIP sale starts tomorrow and I’ve had the fortune to receive a code that can unlock the sale before it opens up for everyone else tomorrow. ;) So there are still plenty of goodies to buy and above you can see some of my favorites from the sale. Find the entire selection HERE and use the code “VIPCHRISTINA” to unlock the sale. Happy shopping! ;)