femilet

Godmorgen allesammen. <3 Nu er der kun tre låger tilbage i Mette Maries og min julekalender og det er nu blevet tid til at afsløre tredje sidste i rækken. I dag i samarbejde med Femilet. Jeg elsker virkelig, at få nyt undertøj og helst af den slags, der ikke strammer, skubber op eller niver ind. Det skal bare passe, fremhæve ens bedste sider og være behageligt at have på. Derfor er jeg all-in for bh’er uden bøjler og push-up og har selv sættet, som I kan se på øverste billede. Det er virkelig pænt og super rart at have på. Nu har I også mulighed for at få fingrene i det eller et andet sæt, som passer til lige præcis jeres kropstype, da man i dag kan vinde et valgfrit sæt undertøj fra Femilets nye “Feel Soft” kollektion. For at deltage i konkurrencen skal I finde det øverste billede på min Instagram og skrive en kommentar. Desuden skal man følge Mette Marie, Femilet og mig på Instagram.

I samarbejde med Femilet

femilet-underwear