bryllupwedding

Billederne er fra Acies bryllup i sommers <3

Forleden fik jeg et spørgsmål fra en læser. Det lød således: “Hvordan kan det være, at du og Christoffer først holder jul sammen i år, når I har været kærester i 11 år?“. Generelt tror jeg, det er meget forskelligt, hvornår man vælger at holde jul sammen. For os drejede det sig mest om, at ingen af os ville give os, haha… At opgive sin egen familie for at holde jul sammen med svigerfamilien, det er svært. Selvom jeg holder enormt meget af min svigerfamilie, er julen bare noget ganske særligt og det er svært at give slip på sin egen familie og traditioner. Christoffer havde det på samme måde, så det var bare nemmest, at vælge at holde det hver for sig. Især fordi mine forældre er skilt, så jeg forudså, at det ville blive lidt af et puslespil. Dog har vi altid mødtes senere på aftenen, når familien var gået hjem.

På et eller andet tidspunkt, skulle vi dog træffe beslutningen om at holde det sammen, for det var da ærlig talt også lidt fjollet at sidde til hver sin juleaften og savne hinanden. Nu hvor vi er blevet gift i sommers, var det meget naturligt, at rive lidt op i traditionerne og holde det sammen. Det er jo en form for nyt kapitel, når vi nu er Hr. og Fru. :) I år skal vi være sammen med min far, mine storesøster, storebror + påhæng, nevøer og niece og mine søskendes mor. Det var et rimelig oplagt valg at holde det med min side i år, da mine søskende kun holder jul med min far hvert andet år. Det har dog ikke været helt nemt, at få løst puslespillet med både at se min far, mor og begge sider af Christoffers familie i løbet af julen. Vi har været ret uenige om, hvordan det skal være fremover, men nu har vi endelig fundet en løsning og det er altså virkelig en rar fornemmelse. Jeg ærger mig bare over, at vi ikke har gjort det noget før. :) Det kunne være sjovt at høre, hvornår I begyndte at holde jul med jeres bedre halvdel? Eller hvornår I overvejer at gøre det og hvilke tanker I har gjort jer? :)

P.S. Husk forresten at kigge forbi Mette Marie der i dag har åbnet næstsidste låge i vores julekalender.