julekonkurrence

Hvor har det været dejligt, at I viste så stor interesse for Mette Maries og min julekalender i år. :) Det var virkelig skønt at se, at I var så engagerede og havde lyst til at deltage i de forskellige konkurrencer. Det var også temmelig gode præmier, hvis vi selv må sige det, haha! Nu kan jeg vist heller ikke trække den længere. – Det er blevet tid til at kåre vinderne… De heldige damer er:

– Smykker fra A-Hjort: Laura Dannemarre Skaarup
– Printer fra Epson: Simone Andersen
– Spil fra Fuelbox: Signe Kjær
– Produkter fra Yves Rocher: Tina KH
– Spejl fra Less Vegas: Maria Wulff-Høyer
– Smykker fra Pilgrim: Ann Christensen
– Service fra iittala: Louise Jensen
– Undertøj fra Femilet: Camilla Schack
– Produkter fra Estée Lauder: Caroline Bredtoft Guldmann

Jeg har sendt jer alle en mail eller besked på Instagram, så vi kan få aftalt, hvor de lækre sager skal sendes hen. I morgen kårer Mette Marie vinderne af sine præmier, så husk også at smutte forbi hende for at se om I har vundet… I øvrigt kan I indtil d. 31.12.16 stadig på 10% rabat hos Framkalla (læs mere HER), 15% hos Son of a Tailor (læs mere HER) og frem til d. 15.01.17 kan I få 15% rabat hos Daniel Wellington (læs mere HER). :)