bedroom

Flere af jer har på det seneste efterspurgt en spørgerunde og da det efterhånden er flere år siden sidst, er det måske også ved at være på tide. :) Jeg modtager nemlig dagligt mange spørgsmål fra jer – både af den personlige og mere faktuelle slags. Jeg forsøger så vidt muligt altid at svare på jeres kommentarer på bloggen, men det lykkes mig ikke altid at nå at svare på Instagram, Facebook og jeres mails. Så derfor har jeg nu stablet en lille Q&A på benene. I kan spørge om alt mellem himmel og jord og så vil jeg forsøge at svare på dem så godt jeg kan i en video inden længe. Fyr løs! :)

linje-prikket@2x.jpg

Several og you have lately asked for a Q&A and I think it’s a good idea since I everyday receive lots of questions from you guys. I always aim to answer all your comments on the blog, but I do not always manage to answer your questions on Instagram, Facebook and emails. Therefore you can now ask me anything and I will try to answer your questions in a video soon. Hit me! :)