nuit-et-linette-ringnuit-et-linette

Christoffer og jeg havde aftalt ikke at give så store julegaver. Vi har trods alt lige brugt en masse penge på vores bryllup og inden længe kommer der et nyt lille menneske ind i vores liv, der kræver en del udstyr, som jo desværre heller ikke er helt gratis. :) Jeg havde derfor ikke forventet noget særligt, men bare glædet mig til at vi skulle fejre jul sammen. Da vi havde hygget os, spist god mad og gået om juletræet kunne mine fire nevøer og niece ikke vente længere på at få udløst spændingen. Pakkerne blev flået op så papiret fløj om ørerne og jeg havde i hele gaveræset slet ikke skænket det en tanke, at der også lå et par pakker til mig under træet.

Da børnene ikke have flere gaver tilbage, kom min lille niece Lia over med en gave til mig fra “ham den søde”. Det var en stor pakke og da jeg åbnede den lå der snydagtigt en stor pose pasta. Jeg tog den op og nedenunder gemte sig en lille sort boks fra Nuit et Linette. En sort boks der indeholdt den smukkeste ring, som jeg har kigget på i evigheder. Det er min veninde Linette, der har designet den og hver gang jeg har været sammen med hende, har jeg altid beundret den ring. Det kom fuldstændig bag på mig og mens jeg tog den på fortalte Christoffer, at han syntes, jeg skulle have noget specielt, der symboliserede at vi venter en lille guldklump og ikke mindst et minde om vores første jul sammen. Og så kom jeg til at hyle… igen! Haha… <3

linje-prikket@2x.jpg

Christoffer and I had agreed to give each other small Christmas gifts. We have after all just spent a lot of money on our wedding and before long a new little person will enter our lives and requires some equipment which is unfortunately not completely for free either. :) Therefore, I had not expected anything special, I was just looking forward to celebrate Christmas together for the first time. After we’ve had Christmas dinner and danced around the tree my four nephews and niece could not wait any longer for their presents. The packages were ripped up so the paper flew around our ears and I totally forgot everything about the fact that there were a few presents for me under the tree as well.

When the kids didn’t have any presents left to unwrap, my little niece Lia came over to me with a big gift from Christoffer. When I opened it I saw a huge plastic bag filled with pasta. I picked it up and underneath it I noticed a small black box from Nuit et Linette. A black box containing the most beautiful ring I’ve looked at for ages. My dear friend Linette is the designer behind the brand and every time I’ve been hanging out with her I’ve always admired that ring. He took me completely by surprise and while I put it on Christoffer told me that he thought I should have something special that symbolized that we are going to have a child in 2017 and not least a memory of our first Christmas together. And then I started crying… again! Haha… <3