morgenmadsne-i-havensutsko-babymorgen

God formiddag, søde piger. ♡ Jeg er på weekend hos min mor i Nordsjælland og vågnede op her til morgen til en smuk snedækket have. Det var simpelthen så hyggeligt at stå op til. Min mor diskede op med lækkert morgenbord og om lidt skal vi ud og kigge butikker og gå en tur. Jeg elsker, at være hjemme og bare slappe helt af. – At komme ud af storbyen, lade op og få ny energi. Som I kan se, er min mor allerede i fuld sving med at strikke babytøj, hihi… Det er så sødt altså. Hvad bruger I weekenden på?

linje-prikket@2x.jpg

Good morning dear girls. ♡ I’m spending the weekend at my mom’s place in the Northern part of Zealand and this morning we woke up to a very white garden. It was so beautiful! My mom made us lovely breakfast and soon we are heading out to take a look at the local shops. I love being home and relax. – To get out of tow for a bit, get some fresh air and recharge my batteries. As you can see my mom has already knitted a lot of baby clothes. It’s so cute. :) What are you guys doing this weekend?