star-bobby-pinharspaende

Jeg har altid haft en svaghed for fint hårpynt. Lige siden jeg var lille, har jeg samlet på det og har efterhånden en hel æske med små hårspænder og fine hårelastikker. Efter en lang periode uden så meget dims i håret, har jeg genfundet glæden og har på det seneste erhvervet mig intet mindre end fire nye hårspænder. Det lyserøde fik jeg i gave af min mor – det er fra Kanel og købt hos butikken Adélie. De tre andre er af mærket Anthropologie. De kan købes på deres webshop, men portoen er meget dyr, så jeg købte dem via Ebay, hvor jeg har set, at der stadig er en hel del til salg. For at det ikke bliver for pussenusset, plejer jeg at bruge sådan et hårspænde, når mit outfit er forholdsvist råt. Jeg elsker at mikse kontraster og bruger gerne disse sammen med et par rå jeans og en simpel T-shirt eller til en grov striktrøje. Nedenfor har jeg fundet lidt mere hårpynt i samme genre.

linje-prikket@2x.jpgEver since I was a kid I’ve had a weakness for cute hair accessories. After a long period where I haven’t been wearing hair clips, I have rediscovered the joy of them and has recently got myself no less than four new ones. I got the pink one as a gift from my mother – it is from the brand Kanel. The other three are from the brand Anthropologie. They can be bought in their webshop, but the postage is very expensive, so I bought them via Ebay where I have seen that there is still a lot for sale. I think a cute hair clip adds the finishing touch in a simple everyday outfit like a pair of raw jeans and a T-shirt or a chunky knit to add some contrast. Below I have found some more hair accessories which I hope you like.

harspaender

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE