baby-pige

Nu har jeg vist trukket spændingen ud længe nok. De fleste af jer gættede på, at vi skal have en dreng… For os er det allervigtigste, at få et sundt og raskt barn – det er klart. Så kan kønnet være ligegyldigt. Hvis man alligevel må have lov at ønske en lille smule, selvom det er en smule forbudt at sige, så håbede jeg lidt på, at der gemte sig en lille pige derinde i bulen. Specielt fordi vi har så mange søde små drenge i familien, synes jeg, det kunne være sjovt at få én af det modsatte køn. Da jeg blev ringet op med et meget positivt svar på den Panoramatest, vi havde fået foretaget for at tjekke kromosomerne, om at det hele ser fint ud, blev jeg simpelthen så lykkelig og ikke mindst lettet. Hun sluttede af med: “Nå ja, I ville også vide kønnet, ikke sandt?“… “Det bliver en lille pige“. ♡ – Og så løb tårerne ned af mine kinder, mens jeg sad der i stuen helt alene i halvmørke og ventede på at Christoffer kom hjem, så jeg kunne dele de gode nyheder med ham…

linje-prikket@2x.jpgMost of you guessed that we are expecting a boy… The most important thing for us is to have a healthy child. Then the gender does not matter. Nevertheless, if I could make a small wish, I really wanted a girl. Especially because we have so many cute little boys in my family, so I think it would be fun to get the opposite gender. I had a Panoramatest made to assure the chromosomes looked fine and when the called me and told me, that everything looks okay, I got extremely happy! Afterwards she said: “Well, you also want to know the the sex, right?”… “You’re having a baby girl.” ♡ – And then the tears rolled down my cheeks, as I sat there in the living room all alone, waiting for Christoffer to come home so I could share the good news with him…