drop-chairhjemmelavet-borddrabe-stole

Jeg har tidligere vist jer vores hjemmelavede spisebord, men der er sket lidt siden sidst. Vi har som sagt selv bygget bordpladen af nogle gamle brædder, som sad i en væg, der blev revet ned i min søsters nye lejlighed. Man kan også sagtens købe nogle i et byggemarked og opnå samme udtryk. Disse brædder er blevet skåret til, slebet og bejdset, så de har fået en kold farve. Til at starte med havde vi et par bukke under som bordben, men fandt hurtigt ud af, hvor upraktiske de var, da de ikke sad fast i pladen. Derfor har vi investeret i et nyt stel og jeg synes faktisk, det er blevet ret pænt, hvis jeg selv må have lov at sige det. :) Det ser mere “færdigt” ud, synes jeg. Det er en nyere model hos IKEA ved navn Karpalund. Hermed er tippet givet videre, hvis I har planer om at bygge jeres eget bord. Det er rimelig nemt og koster ikke særlig meget, hvis man ellers orker at bruge lidt tid og energi på projektet.

linje-prikket@2x.jpg

I have previously showed you our home-made dining table, but we have changed it a bit lately. As I told you earlier, we have built the table top ourselves from some old boards which was placed in a wall that was torn down in my sister’s new apartment. You can also buy them at a DIY retailer and achieve the same expression. These boards have been cut, sanded and stained, so they’ve got a cool color. To begin with we had bought some trestle legs, but we quickly found out how impractical they were. Therefore, we went to IKEA and bought this new underframe for the table and I really like the look of it and it’s way more practical. It’s a newer model from IKEA called Karpalund. Just a small tip if you plan to build your own table. It is fairly easy and not very expensive to create.