udsalg, boozt

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE, 13. HERE, 14. HERE, 15. HERE, 16. HERE

Det er sidste udkald, hvis man vil nå at have fingrene i nogle af de lækre udsalgsvarer, da Boozt netop nu kører “final sale”, som slutter på søndag. Man skal lede lidt for at finde frem til de gode sager, da sådan et udsalg kan være lidt af en jungle. Jeg har derfor brugt lidt tid på at finde frem til nogle af mine personlige favoritter, som jeg håber, falder i god jord. ;) Jeg har forsøgt at finde nogle items, som er rimelig basis og ikke særlig trend-baseret i farve og facob, da de derved kan bruges år efter år. God onsdag, allesammen.

linje-prikket@2x.jpg

It’s last call if you want to get your hands on some delicious sale goes as Boozt is running their final sale until Sunday. It can be a bit of a jungle to find some great items during the sale period and therefore I have spent some time finding my personal favorites which I hope you can get inspired from. Most of the items are pretty basic and can be used season after season. Have a great day, everyone.