vaeghaengt-sengebordsengebordsenge-bordbedside-table

Èn af de genstande i vores hjem, som mange af jer er særligt interesserede i, er vores sengeborde. Vi har selv customized dem ud fra nogle finérkasser købt hos butikskæden Trævarefabrikernes Udsalg. Jeg har tidligere vist jer, hvordan vi bar os ad – I kan læse indlægget HER, som også indeholder før og efter billeder. De var træfarvede til at starte med, hvilket jeg ikke syntes, passede så godt ind i vores soveværelse, så jeg malede dem grå og lagde en marmorplade på toppen fra H. Skjalm P., som lige præcis passede i størrelsen. Rimelig heldigt. :)

Èt af de spørgsmål som jeg oftest modtager i forbindelse med sengebordene er, hvordan vi har hængt dem på væggen. Jeg har prøvet at vise det på det ene billede ovenfor. Christoffer lavede en smart løsning med to stykker træplade, som blev skåret i smig (skåret skråt), hvorefter det ene stykke blev sat fast bagpå sengebordet og det andet på væggen. Fordi de er skåret skråt, går de i hak og hænger indeni hinanden. Det fungerer ret godt, men der er garanteret flere måder at gøre det på. :) Jeg håber, I kan bruge det til inspiration.

blogMany of you often comment on our bedside tables, so I thought it was about time to make a new post about them. We have customized them ourselves from some wooden boxes. I’ve previously shown you how we did it in another blog post – you can read the post HERE and it also includes before and after pictures. To begin with they had a boring wooden color, which I didn’t think fit into our bedroom, so I painted them grey and added marble top which I bought from H. Skjalm P.

One of the questions I often receive in connection with our bedside tables is how we hung them on the wall. I have tried to show it in one of the pictures above. Christoffer made a smart solution with two pieces of wood that was bevelled (cut diagonally) and then the one piece was put onto the back of the bedside table and the other one on the wall. Because they are cut diagonally, they go into place and hang inside each other. It works pretty well, but there are guaranteed several ways to do it. :) I hope you can use it for inspiration.