endometriose

Tusind tak fordi I tog så godt imod mit indlæg omkring endometriose i går. Det er helt overvældende med al den positive feedback og jeg blev meget rørt af at læse jeres egne historier og erfaringer. Det er en lidelse, som der burde være mere fokus på og som vi skulle kunne tale mere åbent omkring – for der er som sagt virkelig mange, der lider af det og er meget plaget af sygdommen hver dag. Det kan bare være svært at tale om et emne, der sidder et vist sted, hvis I forstår, hvad jeg mener. ;) Det er nok derfor, det kan være tabubelagt at være åben omkring.

Det var også yderst grænseoverskridende for mig at trykke “udgiv”, og jeg havde overvejet det i mange måneder, så det er virkelig befriende, at I tog så godt i mod indlægget. Ikke mindst sætter jeg stor pris på, at I også har turdet at dele jeres personlige historier. Så var det ikke så “farligt” alligevel. Tak fordi I engagerer jer her på bloggen og tager jer tid til at kommentere. Det betyder alverden! Jeg elsker der forum, vi i fællesskab har opbygget her på bloggen. Jeg har læst hver og én af jeres kommentarer og besvarer dem senere i dag. God onsdag til jer alle. <3