cafe-livingstone-brunchcafe-livingstoneemilysalomonbloggerebrunch-i-kobenhavn

SATURDAY BRUNCH WITH THE GIRLS ♡

Glædelig lørdag, allesammen. Jeg håber, I nyder den i fulde drag. Jeg startede dagen med en omgang brunch sammen med “Koneklubben” aka Emily, Acie og Cathrine. Jeg føler mig så heldig at kende disse dejlige damer – vi har det altid så hyggeligt og det er dejligt at kende nogle piger, som er nogenlunde samme sted i livet som én selv. Både Acie, Cathrine og jeg blev jo alle gift i sommer og nu er Emily også forlovet – deraf navnet “Koneklubben”. :) Det er så hyggeligt at kunne dele sådanne store begivenheder i ens liv med andre i samme båd. Vi tog på Café Livingstone ved søerne på Østerbro. Jeg har været der en enkelt gang før, men de har lavet deres menukort om siden og det var virkelig overraskende lækkert! Derfor vil jeg blot sende en anbefaling videre til de af jer, der er på jagt efter nye brunchoplevelser i København. Deres menukort består af en hel masse forskellige små retter, som man sammensætter efter smag og behag. Jeg kan bl.a. varmt anbefale deres croque monsieur, deres grønne pandekage med limesmør og deres marrokanske pølser – for blot at nævne nogle stykker. Mums! Selve caféen er også super hyggelig indrettet, så en varm anbefaling herfra. ;)

blog

Happy Saturday, everyone. I hope you’re enjoying it to the fullest. I started the day by having brunch with some of my favorite girls – EmilyAcie and Cathrine. I love to hang out with these girls – we always have so much fun together. :) We went to a Café Livingstone in Copenhagen. I have been there one time before, but they have changed their menucard since last time I was there and it was so tasty! Therefore, I wanted to give you guys a recommendation, if you’re looking for new brunch places. Their menu card consists of many small dishes which you can combine as you like. I can e.g. highly recommend their croquet monsieur, their green pancakes with lime butter and their Moroccan sausages. Just to mention a few. ;) Yummy!