scarfcashmere-sweater

Glædelig søndag, allesammen. <3 Christoffer og jeg er på vej til 90-års fødselsdag hos hans morfars “veninde”, som ældre mennesker jo kalder et sådan forhold. ;) Hans morfar lever desværre ikke længere, men Dagny, som fødselaren hedder, lever stadig i bedste velgående og sådan en stor dag skal da fejres! Jeg er hoppet i en ny cashmere sweater, som jeg fik af min mor, da vi var i Rom. Den er virkelig dejlig blød og lun og jeg har nærmest boet i den, siden jeg fik den. Den er fra Zara og jeg valgte den i str. large, da jeg foretrækker bluser, der er lidt rummelige. :) Den kan ihvertfald varmt anbefales, hvis I er på udkig efter en cashmeretrøje til en rimelig pris. Den findes også i offwhite og en lækker rød farve.

blog

Happy Sunday, everyone. <3 Christoffer and I are on our way to celebrate his grandfather’s girlfriend who are turning 90 years old today. Unfortunately, his grandfather is not here anymore but we are still in contact with his girlfriend whom Christoffer sees as his grandmother. I’m wearing a new cashmere sweater which I got from my mother when we were in Rome. It is really soft and warm and I’ve practically lived in it since I got it. It is from Zara and I chose it in size. large, since I prefer sweater that are a little spacious. :) I can highly recommended it, if you are looking for a cashmere sweater for a reasonable price.