te

lagekagehuset

Godaften, kære piger. <3 Så er vi hjemme igen fra 90-års fødselsdag. Sidste gang jeg viste billeder fra en helt almindelig tirsdag, var der én af jer der pointerede, at det var hyggeligt med indlæg i en slags dagsbogsform, som var mere brugt dengang blogs opstod for 8-10 år siden. Jeg synes egentlig også, det er en lidt hyggelig og nostalgisk måde at lave indhold til bloggen, så i dag har jeg igen forsøgt at tage billeder i løbet af dagen. Søndagen startede med, at jeg havde en ustyrlig lyst til Lagkagehusets boller med ost, så Christoffer trodsede regn og kulde og kørte ud og hentede to styks. ;)

altaneriet-planterproviant

Derefter gjorde vi os klar til dagen og smuttede ned forbi vores lokale plantepusher, Altaneriet, for at finde en gave til fødselaren. Som navnet antyder, sælger de planter til altaner, men har også mange fine til hjemmet. De har utrolig meget at vælge imellem og bestiller også hjem, hvis man har specielle ønsker. Vi endte med at købe et sødt lille gummitræ med tilhørende potte. Caféen “Proviant” i baggrunden er forresten et af de hyggeligste små steder på Østerbro. ;)

frokost-platteboyfriend

Derefter kørte vi mod Ringsted, hvor fødselsdagen blev holdt på den lokale Italienske restaurant midt i byen. Vi fik serveret en fin lille platte med forskellige italienske specialteter og en række pizzaer. Mums! ;)

ringstedkaerester

Jeg var hoppet i min nye cashmere sweater, som jeg bloggede om HER, en rød frakke og hvide sneakers. Da jeg viste tørklædet tidligere i dag, var I flere der spurgte, hvor det var fra. Det er fra Soya Concept og hedder “Oaklyn”, hvis I skal søge efter det. Jeg købte det selv på tilbud hos Boozt, men det er desværre blevet udsolgt i mellemtiden. P.S. Der blev også tid til en skør selfie. ;)

magesteldagny

Efter frokosten tog vi hjem til fødselaren, hvor der blev serveret lagkage og chokolade i lange baner. Jeg tror, jeg har fået nok sukker for resten af ugen, haha… Alle herlighederne blev serveret på det klassiske mågestel. Er det ikke bare fint? :) Det minder mig om et dukkestel jeg havde, da jeg var lille og skulle holde teselskab for mine dukker og bamser – bare i voksenstørrelse.

karry-suppesofa

Vi var hjemme igen kl. 19.30 og orkede ikke at lave det store til aftensmad, så vi købte en færdigsuppe med karry fra Netto og peppede den op med kokosmælk, nudler og creme fraiche. Det første jeg gør, når jeg kommer hjem om aftenen er at tage alle smykker af, hoppe i hyggetøjet og rense min make-up væk. I modsætning til Christoffer, hygger jeg mig bare ikke på samme måde i mit hverdagstøj, haha… Vi spiste i sofaen, mens vi så et afsnit “Alone”. ;) Jeg håber, at jeres søndag har været lige så hyggelig. Nu vil jeg hoppe lidt tidligt i seng… Vi ses i morgen. <3