blomstret-bluseruskinds-loafersloafers-ruskind

Hvis jeg skal nævne én farve, der gør mig glad, må det være lyserød. <3 Det er også en af de helt store trendfarver denne sæson, så da jeg faldt over disse fine og feminine ruskindsloafers hos H&M forleden, måtte de straks klikkes hjem. Nu kan foråret bare komme an, så jeg kan komme ud og lufte dem. De findes også i farverne sort og cognac, hvis man er mere til den slags. De er ihvertfald super behagelige at have på. <3 Blot et lille tip til de shoppelystne. Kan I have en dejlig onsdag. ♡

blog

If I have to mention one color that makes me happy, it must be pink. <3 Luckily it is one of the major trend colors this season, so when I stumbled across these delicate and feminine suede loafers from H&M the other day I had to buy them right away. Now I’m just waiting for Spring to arrive so I can take them out for a walk. They are also available in black and cognac if you’re more into those colors. They are super comfortable to wear. <3 Just a small tip if you are looking for some lovely Spring shoes. Have a wonderful Wednesday, everyone. ♡