walk-in-closet, walk in closet, garderobe, wardrobe, tøj, skabe, ikea paxbojlerwalk-in-closetjernvindue-vinduesvaegwalk-in-closet

Nøj, jeg brugte hele eftermiddagen og aftenen i går på at rydde op i skabe, skuffer og ikke mindst garderoben. Nogen ville nok kalde det “redebyggeri”, haha… Der skal være styr på tingene, inden vores lille piger kommer – selvom der er små fire måneder til. Jeg var efterhånden ved at få nok af, at tingene bare flød over det hele og garderoben var fyldt med tøj, som jeg enten ikke kunne passe længere (farvel skinny jeans og hej hej graviditetsbuks) eller items som jeg ikke brugte mere. – Se i indlægget HER, hvor stort et kaos der herskede. ;) Jeg fik ryddet intet mindre end, hold nu fast, fem store affaldssække med tøj væk fra garderoben og sat dem på loftet. Jeg håber, jeg kan nå at holde et loppemarked til sommer, inden baby melder sin ankomst. :)  Hvis I vil have inspiration til at rydde ud i garderoben, kan I læse min guide HER.

blog

I spent all afternoon and evening last night cleaning up drawers, cupboards and not at least my wardrobe. I want to get everything in order before our little girl arrive in less than four months. I was so tired of looking at one big mess when I entered my walk-in-closet which was filled with clothes that I didn’t fit anymore (bye bye skinny jeans and hello maternity leggings) and items I didn’t use no longer. So I  filled up noting less than fie big plastic bags with clothes and had Christoffer to put them at the attick. I hope I will have time to sell out my clothes at a flea market this Summer before the baby arrives. If you need inspiration on how to weed out your closet, you can read my guide HERE.