friendscreative-spaceporcelaensmalingdorskiltvenindehyggelaksemad

Sådan en regnfuld og grå søndag som i dag indbyder til indendørshygge, film og kreative sysler. :) Jeg er netop kommet hjem fra en dejlig eftermiddag i selskab med mine barndomsveninder, Nanna og Julie. Vi tog på Creative Space på Østerbro og malede porcelæn og var efterfølgende ude og få frokost på min stamcafé, Pixie. Jeg elsker at lave nogle lidt anderledes aftaler med veninderne, for det er ofte den slags oplevelser, man husker bedst i længden og som betyder noget. Det er også hyggeligt at ses til middag eller en kop kaffe, men nogle gange er det også lidt sjovt at komme ud og lave nogle ting sammen, som man kan tale om og huske tilbage på, når man en anden gang “bare” drikker kaffe. ;) Jeg fik lavet et skilt til vores hoveddør – også med vores lille piges navn på, men det holder vi for os selv lidt endnu. ♡ Jeg glæder mig til at vise jer det færdige resultat, når det har været en tur i ovnen. Sidst jeg var der, lavede jeg denne tekop og forrige gang denne slikskål. Hvad bruger I søndagen på?

blog

A rainy and grey Sunday like today invites for indoor relaxation, movies and creative pursuits. :) I have just returned from a lovely afternoon in company with my two childhood friends, Nanna and Julie. We spent the afternoon painting porcelain at Creative Space and afterwards we went out for lunch. I love to do creative or active things with my friends, as it is often the kind of experiences you remember in the long run and which means something to you. It’s also cozy to eat dinner together or meet up for a cup of coffee, but sometimes it’s also a bit fun to get out and do some things together that you can talk about later on. ;) I made a sign for our front door – also with our little girl’s name on it. ♡ I look forward to showing it to you when it has been burned in the oven. The last two times I was there I made this tea cup and this candy bowl. What are you doing this Sunday?