sko

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE, 8. HERE, 9. HERE, 10. HERE, 11. HERE, 12. HERE

Godaften allesammen. Jeg har en dejlig nyhed til jer på denne regnfulde søndag. Boozt kører nemlig en kampagne, hvor de har nedsat et KÆMPE udvalg af sko med hele 20%. Kampagnen gælder kun indtil midnat og rabatkoden er “SHOES20” – man skal købe for minimum 799 kr. Blot et lille tip. Ovenfor har jeg fundet nogle af mine favoritter, som efter min mening er perfekte her til foråret og sommeren. I kan finde hele udvalget HER. Har I nogle favoritter?

linje-prikket@2x.jpg

Good evening girls! I have really good  news for you on this rainy Sunday. Boozt is running a campaign until midnight where they have lowered a huge amount of shoes by 20%. Above are some of my favorites from the assortment which in my opinion is perfect for Spring and Summer. The discount code is “SHOES20” and is entered at checkout – you have to spend at least 799 dkk. Find the entire selection HERE. Have you got some favorites?