hallway-before-and-after

Vi har endelig færdiggjort vores entré! Vi har været meget længe om at finde en passende knagerække, som var det eneste der manglede, før vi kunne kalde den fuldstændig færdig. Vi fandt endelig én på Den Blå Avis i går og har netop hængt den op her til eftermiddag, så nu kan vi endelig slå en knude på det indretningsprojekt. Jeg tænkte, at I nok ville synes om at se nogle før og efter billeder af entréen, for der er faktisk sket en hel del. Se med nedenfor. :)

blog

We are finally done with our hallway! It has taken us a long time deciding which coat rack we wanted which was the only thing missing before we could call it completely finished. We finally found one second hand yesterday and just hung it up this afternoon, so now we can finally tie a knot on this interior project. I thought that you would probably like to see some before and after pictures of the hallway as there’s actually happened quite a lot. See more below. ;)

entre-hallway

Som I kan se, var der blændet en dør ind mod spisestuen, da vi flyttede ind, da det førhen blev brugt som soveværelse. Vi valgte at åbne den op igen og det gjorde en stor forskel for lysindfaldet. Når man træder ind i lejligheden virker den nu mere åben og imødekommende, selvom det er en meget lille og smal entré. Gulvene er desuden blevet slebet, fået ludbehandling og hvid olie, hvilket selvfølgelig også har haft en betydning for helhedsindtrykket.

blog

As you can see we have opened op a door to our dining room. It made a big difference to the incidence of light. When you enter the apartment it now seems more open and welcoming, although it is a very small and narrow hallway. We’ve also got the floors stained lighter which of course also have made an impact on the overall impression.

entre-skoopbevaring

Entréen er fordelingsgangen til alle andre værelser i lejligheden og det var derfor vigtigt for os, at den synede så rummelig og ryddelig som muligt, da man går igennem den mange gange i løbet af dagen. Derfor valgte vi at indrette den minimalistisk og lys uden alt for mange nips. Derudover satte Christoffer et skab op rundt om vores elmåler, så den blev gemt af vejen.

blog

The entrance is the hallway for all other rooms in the apartment and it was therefore important for us that it seemed as spacious and tidy as possible as you walk through it many times during the day. Therefore, we chose decorate it minimalistic and light without too many things. Additionally, Christoffer put up a closet around our electricity box, so you don’t notice it.

entre-inspiration

Vi valgte at indrette gangen med nogle simple skoreoler fra Ikea (læs mere om dem HER), lamper fra Le Broom, et stort spejl fra Hugau, et langt gulvtæppe i læder fra Au Maison og nogle sort/hvid plakater, som vi selv fik printet ud fra Pinterest og indrammet. For at skabe en rolig stemning har vi holdt stort set alle farver i hvid, sort og messing. Hvad synes I om det? Hvad ville I selv fokusere på, når I skulle indrette en lille entré? :)

blog

We chose to arrange the hallway with some simple shoe racks from Ikea, lamps from Le Broom, a large mirror from Hugau, a long carpet in leather from Au Maison and some black/white posters that we found on Pinterest and had printed out. To create a calm atmosphere we have kept almost all colors in white, black and brass. What do you think about the outcome? What would you focus on yourself when decorating a small hallway?

hugau-spejl