bryllupsgaest-kjoler-gallakjole

Reklame links: 1. HERE, 2. HERE, 3. HERE, 4. HERE, 5. HERE, 6. HERE, 7. HERE & HERE, 8. HERE, 9. HERE

Jeg har besluttet mig for at jeg én gang om ugen vil tage et indlæg op på opfordring fra én af jer. Indlæggene vil blive kaldt “Reader request” i overskriften og hvis I har idéer til det næste af slagsen, så smid endelig en kommentar og fortæl mig, hvad I har i tankerne. Kun fantasien sætter grænsen. ;) Til at starte med har jeg valgt at tage et emne op, som har været yderst efterspurgt på det seneste – et indlæg med inspiration til galla- og bryllupsgæstkjoler. Umiddelbart tænkte jeg, at det var lidt tidligt på sæsonen at dele denne type indlæg, men siden I er så mange der har spurgt, har jeg ovenfor forsøgt at finde mine ni bud på smukke festkjoler. Havde jeg den mindste anledning og ikke var ved at anlægge stor bule på maven, havde jeg klikket denne glimmersag hjem! Jeg er fuldstændig vild med både snittet og den dybe ryg! ♡ Har I en favorit?

blog

I’ve decided that I once a week will make a blog post at the request of one of you guys. The posts will be called “Reader request” in the title and if you have ideas for the next ones, feel free to drop a comment and tell me what you have in mind. The sky’s the limit. ;) To start with, I have chosen to take up a topic that has been sought after lately – a post with inspiration for gala and wedding guest dresses. I actually thought it was a little early to share this type of post, but since you are so many who have asked, I have tried to find my nine suggestions on beautiful party dresses. If I had an occasion and wasn’t pregnant, I had immediately bought this sparkling dress! I absolutely love both the silhuet and the deep back! ♡ Do you have a favorite?