tivoli-hotel-gyngermocktailsticks-and-sushi-tivoli-hotel30-ars-fodselsdagsushi-tivoli-hotelsticks-and-sushisticks-sushi-tivoli-hotel

Sikke en dejlig aften det var i går. Vi tog som sagt på Sticks’n Sushi på toppen af Tivoli Hotel for at fejre Christoffers 30-års fødselsdag. Mange tak for jeres tip om at komme lidt tidligere, se solnedgangen over byen og få en drink i en af gyngerne i baren. Det var en fed oplevelse at sidde der og kigge ud over København, mens lysene langsomt blev tændt i takt med at mørket faldt på. Ingen af os havde været der før, men én ting er sikkert – det var bestemt ikke sidste gang! Stedet var simpelthen så hyggeligt indrettet og maden var virkelig lækker. Vi bestilte menuen “Perfect Day” og den kan varmt anbefales – den indeholdt lidt af det hele og mere til. ;) Vi bestilte også en omgang friturestegte kammuslinger og en tangsalat, fordi vi ikke kunne vælge, haha… Jeg havde i det hele taget aldrig været på Sticks’n Sushi kæden, men det var helt klart noget af det bedste sushi, jeg nogensinde har fået. Hvor foretrækker I at bestille sushi fra – her tænker jeg både på restauranter og take-away? Vi kunne godt bruge nogle flere anbefalinger, da vi ikke køber sushi så ofte. ;)

blog

We had such a great time yesterday evening. As I mentioned we went to Sticks’n Sushi on top of Tivoli Hotel to celebrate Christoffer’s 30th birthday. Thanks a lot for your tip about going there a bit earlier, watch the sunset over the city and have a drink in one of the swings at the bar. It was such a great experience. None of us had been there before, but one thing is for sure – it certainly not the last time we visit this place! The restaurant was very stylish and the food was really delicious. We ordered the menu “Perfect Day” and I can highly recommended that – it contained a bit of everything and much more. ;) We also ordered some deep-fried scallops and a seaweed salad to share since we couldn’t decide what to choose, haha… I had actually never visited any of the Sticks’n Sushi restaurants, but it was for sure some of the best sushi, I have ever had. Whis restaurants do you prefer to order sushi from? ;)