Ecco, ecco sneakers, hvide sneakers, outfithvide-skoecco-sneakerssuede-jacketecco-shoesecco

Endelig kan man mærke, at foråret er på vej. Det var jo ligefrem helt lunt i går. ;) Christoffer og jeg var til fødselsdag i Himmelev og sad næsten hele eftermiddagen ude i solen. Jeg var også hoppet i et temmelig forårsagtigt og lidt sporty outfit i form af et par boyfriend jeans, en lyserød ruskindsjakke og mine hvide sneakers fra Ecco. Jeg havde dog også en vinterfrakke og et stort halstørklæde med mig, så jeg ikke kom til at fryse, hvis I skulle undre jer. ;) Skoene er fra den nye kollektion “COOL 2.0”, som Ecco netop har lanceret. De føles simpelthen som smør på fødderne!

Hvis jeg måtte vælge én ting, som jeg måtte lave om på min krop, skulle det være mine fødder. Jeg er nemlig udstyret med både platfødder og knyster, som har forvoldt mig en del problemer gennem årene. Da jeg var teenager, var det nærmest umuligt for mig at finde et par sko, som både havde ordentlig støtte og var så pæne, at jeg havde lyst til at gå med dem. Det er dog blevet meget nemmere de seneste år, hvor Ecco har formået at kombinere komfort og design på en ny måde. Nu er det ikke kun komforten, man køber skoene for, men også designet. :) Mit første par Ecco sko fik jeg for et par år tilbage og dem bruger jeg stadig ofte – se dem HER.

Denne nye model “COOL 2.0” kommer i tre forskellige farver, er vind- og vandtætte pga. den indbyggede Gore-Tex membran og så vejer de nærmest ingenting. De har tilmed en form for “kølesystem”, som får luften til at cirkulere rundt i skoen. De er virkelig behagelige at have på og så synes jeg også, at de har et super cool design. Jeg har en svaghed for hvide sneakers og jeg glæder mig til at kunne kombinere dem med lette kjoler og bare ben til sommer. Tænker I over komforten, når I køber sko eller er det udelukkende designet, I vægter? :) Jo ældre jeg er blevet, jo mere tænker jeg over det – specielt her under graviditeten, hvor mine fødder godt kan hæve lidt, hvis jeg har stået op for længe.

Indlægget er udgivet i samarbejde med Ecco

ecco

Reklame links: 1. HERE & HERE, 2. necklace/HERE, 3. necklace/HERE, 4. sunglasses/HERE, 5. shoes/HERE, 6. jeans/HERE, 7. T-shirt/HERE, 8. bra/HERE, 9. ring/HERE, 10. bag/HERE