sutsko

Mine nye lyserøde sutsko. ♡ Reklamelink: find dem HER

morgenmad

Morgenmad bestående af blåbærskyr, grove cornflakes og frosne hindbær

morgensol

Forårssol ind gennem mit vindue og friske blomster

Glædelig fredag, solstråler. Uh, jeg har glædet mig ekstra meget til i dag, da jeg som sagt rejser til Venedig i eftermiddag med to veninder. Jeg har planlagt en række indlæg, som udkommer, mens jeg er afsted. – Blandt andet en lækker opskrift, en DIY guide, et indlæg om smykkeopbevaring på rejsen og meget mere. Jeg kommer også til at blogge fra Venedig, men man ved aldrig, hvordan internettet arter sig i udlandet, så det er rart at have lidt på lager, så I ikke klikker jer forgæves. ;) Husk forresten at kigge forbi senere i dag, hvor jeg deler ugens frisure.

Nu vil jeg smutte en tur til Nørrebro, for at købe et nyt kamera – et Canon PowerShot G7 X MarkII. Jeg mangler nemlig et mindre kamera, da jeg ofte får ondt i ryggen og nakken af at bære rundt på mit store spejlreflekskamera i længere tid af gangen, så nu hvor vi skal til Venedig, var det en oplagt mulighed for at købe et nyt. Jeg skal nok komme med en anbefaling, når jeg har lært det at kende.

blog

Happy friday, babes. I have been looking so much forward to this day, as I’m going to Venice this afternoon with two of my friends. I have planned some different blog posts for you while I’m away. – Among other things a delicious recipe, a DIY guide, a post about how to travel with jewelry and much more. I’m also going to blog from Venice, but you never know how the wifi works around Europe, so therefore I have made some posts in advance. Btw, remember to stop by later today where I’ll share this week’s hairstyle.

Now I’m heading out to buy a new camera, Canon PowerShot G7 X MarkII. I really need a smaller one which is more light, as my big SLR camera is just too heavy to carry around on city breaks etc. I get such a sore back and neck if I carry it around all day, so now when we’re going to Venice, it was an obvious possibility to buy a new one. I will make a recommendation when I have tested it. ;)