boozt, rabatkode, shopping

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER, 10. HER, 11. HER, 12. HER, 13. HER, 14. HER, 15. HER, 16. HER

Halløj med jer. ♡ Jeg så lige her til eftermiddag, at Boozt i dag kører en kampagne, hvor de har nedsat en masse af deres nye forårsvarer med hele 25%! Der er virkelig mange lækre ting og ovenfor har jeg fundet nogle af mine personlige favoritter. Jeg mangler selv en basis forårsfrakke, så jeg overvejer stærkt at klikke denne hjem. Hvis I vil nå at hapse jer nogle gode ting, er det om at være hurtig, da kampagnen slutter kl. 06 i morgen tidlig. I kan finde hele udvalget HER. Blot et lille tip. ;)

blog

Hello everyone. ♡ I just realized this afternoon, that Boozt runs a campaign today where they have lowered a great selection of their Spring clothes by 25%! There are many lovely styles and above I have found some of my favorite pieces. I’m looking for the perfect everyday Spring coat myself and I’m highly considering to buy this one. If you want to get your hands on some goodies before it’s too late, you have to be quick. Find the entire selection HERE. Just a tip. ;)