God formiddag, kære piger. Så fik jeg endelig færdiggjort anden del af min Q&A, som gik tabt sidste gang jeg filmede den. Jeg beklager ventetiden. ;) Sidste gang havde jeg samlet alle de personlige og helt tilfældige spørgsmål, som jeg svarede på i denne video og denne gang handler det om min blog og uddannelse. Jeg håber, jeg kom rundt om det hele – ellers så smid endelig en kommentar nedenfor. Næste gang svarer jeg på alle de spørgsmål, der omhandler baby og graviditet. :) Jeg vil blive glad, hvis I har lyst til at subscribe på min Youtube kanal HER. Hav en dejlig dag, allesammen.

blogGood morning, dear girls! Now I finally managed to record my Q&A video again after it was deleted last time I made it. I’m sorry it has taken such a long time. Last time I answered your personal and totally random questions (watch the video HERE) and this time it’s about my blog and education and how I have gotten to where I am today. I hope I didn’t miss any questions – or else just drop a comment below. It is in Danish, so it might only be people from Scandinavia who understand it. Next time I will make a video about pregnancy and baby topics. :) I would be happy if you would subscribe to my Youtube channel HERE. Have a lovely day, everyone.