DIY, svaner, svaneuro, uro, baby,

Download the pattern HERE

Godmorgen, kære piger. ♡ Så fik jeg færdiggjort mønsteret til mine hjemmelavede svaner. I kan downloade det ovenfor i både en stor og lille model. Desuden har jeg forsøgt at vise trin for trin, hvordan jeg har gjort. Det er utrolig nemt at gå til og kræver ikke særlig meget erfaring inden for syning. Kort fortalt lægger man blot sit hvide stof oven på mønsteret og tegner det af på vrangen – man kan nemlig se igennem stoffet, fordi det er hvidt. Derefter folder man stoffet dobbelt, sætter nåle i og klipper det ud. Den yderste stiplede linje er til at klippe efter og den inderste til at sy efter. Husk at lade et lille stykke for neden stå åben, så man kan vende vrangen ud og stoppe bamsefyld i. Når man har stoppet en passende mængde bamsefyld i svanen, syes det sidste stykke sammen i hånden. Derefter påsættes næb, øjne og tylskørt. Et voilá! Et styks svane. Hvis I bruger mønsteret og lægger jeres svaner på Instagram, så “tag” mig endelig – jeg ville elske at se jeres resultater. ;)

blog

Good morning dear girls. ♡ As promised, here is the pattern for my homemade swans. You can download it for free in both a small and large size. I tried to show you step-by-step how I made them. It is very easy and does not require much experience in sewing. In short, you just place your fabric on top of the pattern and sketch up the lines. Then fold the fabric over, add pins and cut it out. Remember to leave a small piece of the bottom open so you can turn it inside out and add a desired amount of filling. The last open piece is sewn by hand. Then add beak, eyes and tulle skirt. Et voilà! If you use my pattern and upload a picture of your swans on Instagram, then remember to “tag” me – I would love to see your results. ;)

svane-uro