kirsebaertraeerbispebjerg-kirkegard

Lyserøde kirsebærtræer

Disse fine træer står i fuld flor på Bispebjerg Kirkegård og traditionen tro, måtte min mor og jeg forbi og se dem forleden. Vi var dog langt fra de eneste, der havde fået den idé. Da vi var der for et par år siden, havde vi nærmest kirkegården for os selv – se bare HER. Nu er det blevet lidt af en turistattraktion, men uanset hvad, er stedet et besøg værd i disse dage. Man bliver glad helt ind i sjælen af det smukke syn. Det er næsten helt magisk.

bekymringsdukkemaya-bekymringsdukke

Bekymringsdukke

Jeg taler meget med min mor om mine bekymringer i forhold til graviditeten. Da jeg så hende forleden, havde hun købt denne søde lille dukke til mig. En bekymringsdukke opfundet af Mayaindianerne. Meningen er, at man skal fortælle den lille dukke sin bekymring, lægge den under hovedpuden og næste morgen skulle bekymringen være væk. Min søde betænksomme mor.

mobilcovercover

Mor/barn telefoncover

Min mor er ikke den eneste, der har været ekstra betænksom på det sidste. Jeg fik nemlig dette nuttede telefoncover foræret af søde Mette Marie forleden, som hun havde bestilt til mig over AliExpress i anledning af, at jeg er gravid. Som hun sagde, så er det så kort tid af livet, man er gravid, så man skal huske at nyde det. ;) Er det ikke cute?