stue

…Det er nærmere en “Baby bomb”. :)

rodbla-malingmaling

Christoffer der er i fuld gang med malingen. Man må jo “desværre” ikke male som gravid, så jeg slipper nemt denne gang. ;)

lejlighed

Godaften, kære piger! Jeg beklager stilheden i disse dage. Christoffer har taget fri her i påsken og de sidste par dage har vi brugt på at lave om herhjemme. Vi har nemlig besluttet os for, at lave et værelse til vores datter. Det hjalp virkelig meget at læse jeres kommentarer igennem mht. om vi skulle lave et værelse eller ej. Tusind tak for gode input! Flere af jer nævnte, at vi evt. kunne hænge et lille puslebord op på badeværelset, men det er slet ikke en mulighed – I kan få en fornemmelse af, hvor småt det er i denne video. ;) I og med at vi ikke har plads til et puslebord andre steder i lejligheden og allerede har en del ting til hende, som vi ikke ved, hvor vi skal placere, har vi valgt, at hun får sit eget værelse.

Det er klart vores behov og ikke hendes, at hun skal have sit eget værelse. Det er faktisk kun et spørgsmål om opbevaringsplads. Så nu er projekt babyværelse skudt igang og det betyder, at der er en hel del, der skal tages stilling til og laves om. Vi har nemlig valgt at flytte vores soveværelse ind i spisestuen og hun får derfor værelse i vores nuværende soveværelse. I øjeblikket er vores lejlighed derfor ét stort rod. Ja, sådan kan der også se ud hjemme hos os, haha… ;) Alting flyder og er temmelig kaotisk!

Vi har valgt at male begge værelser og det har heller ikke været helt nemt, for vi har haft sindssygt svært ved at beslutte os mht. farve på væggene. Christoffer malede i går hele soveværelset og da vi stod op i morges og så resultatet i dagslys, var vi ikke helt tilfredse… Virkelig irriterende at den ikke bare sad i skabet i første hug. Det er så svært det med farver! Her til eftermiddag var vi derfor igen forbi farvehandleren for at få blandet en anden nuance i malingen. Så kryds lige fingre for, at det bliver pænt, ikke? :) Bare en lille opdatering herfra rodet. Glædelig påske, allesammen.