bolig-blogbedroom-inspirationhugau-spejljernvinduehjemmelavet-bordliving-room

Det danske online boligmagasin, Iboligen, spurgte mig for nylig, om jeg havde lyst til at medvirke i et interview omkring vores lejlighed og boligstil. Det er der kommet en fin lille artikel ud af, som I kan læse HER – interviewet finder I under billederne nederst på siden. Det er sjovt at se, hvor anderledes lejligheden ser ud nu, efter vi har rykket soveværelset ind i spisestuen og lavet børneværelse. Det giver et helt andet helhedsindtryk. Forandring fryder, som man siger, og det er egentlig bare rart med lidt fornyelse. ;) Nu har jeg bare fået lyst til at lave om i stuen også. Det griber om sig, når man først går igang med at rykke rundt og lave om, haha…

blog

The Danish online interior site, Iboligen, recently asked me if I wanted to participate in an interview about our apartment and interior style. You can find the article HERE with more pics of our home. It’s fun to see how different the apartment looks like now, after we have moved the bedroom into the dining room and made a baby room as well. It gives a completely different overall impression. Anyway, it’s really nice with a new expression. Now I just want to refurnish our living room too, haha…