ecco-softecco-soft8watchecco-hvide-skosoft-8-ecco

Glædelig lørdag, allesammen. ♡ Jeg håber, I nyder weekenden. Christoffer og jeg har netop været ude og gå en lille tur i det dejlige vejr. Det er bare om at få rørt den tykke krop her, mens det stadig er muligt, haha… Jeg var hoppet i mine nye sneakers fra Ecco, som jeg selv har udvalgt fra deres nye “Soft 8” kollektion. De føles fuldstændig som at have sutsko på. Man forstår derfor godt hvorfor, de netop har valgt at navngive dem “soft”. ;) De er super lette og mega bløde og så elsker jeg, det sporty look de har i form af støvlemodellen.

Generelt tænker jeg mere og mere over mit fodtøj, jo ældre jeg bliver. Da jeg arbejdede som husmodel for Day, gik jeg ofte rundt i høje hæle en hel dag af gangen. Det kan altså ikke anbefales, når man samtidig har platfødder og knyster. Her under graviditeten har jeg også tænkt ekstra meget over mit fodtøj, da ens fødder bare er udsat for ekstra pres. Så det er virkelig rart, når man finder nogle sko, man kan holde ud af have på i flere timer af gangen. De kan ihvertfald varmt anbefales, hvis I er på udkig efter et par nye sneakers. De findes også i en lavere model – både en i sort og en med velcrolukning.

Udgivet i samarbejde med ECCO