bornevaerelsemalingkabe-vaegkabe-maling

Væggen i børneværelset er nu fuldstændig færdig og jeg fik derfor lyst til at vise jer resultatet. Den er lavet med en spartelmasse fra noget der hedder Kabe, som giver en form for beton-agtigt look med en masse nuancer og farvespil. Vi er super tilfredse med resultatet, da den lyserøde farve bliver lidt mindre nuttet og mere rå, end hvis vi blot havde brugt ensfarvet maling. Farven vi har valgt hedder i øvrigt “Rose Cloud”.

Jeg er så heldig at være gift med en dygtig handyman, så Christoffer lavede hele væggen på egen hånd. Det kræver lidt tålmodighed at påføre sådan en spartelmasse, da det er noget helt andet end at male en væg. Den påføres i flere lag, slibes ned med sandpapir og skal desuden have en topcoat til sidst. Det er derfor noget mere udfordrende og tidskrævende end blot at male en væg, men resultatet er også super cool og anderledes.

Nu mangler vi bare nogle møbler til værelset, før baby melder sin ankomst. ;) Vi har planer om at sætte en lille seng og et puslebord foran den lyserøde væg og på modsatte side står et karlekammerskab, som vi netop har købt på Den Blå Avis. Det skal vi også have sat i stand og malet inden for nærmeste fremtid. Hvad synes I om resultatet af væggen?

blog

The wall in the baby room is now complete and I therefore wanted to show you the result. It is made with a spackling paste from a brand called Kabe, which gives a concrete-like look with a lot of shades. We are very pleased with the result as the pink color becomes a bit less cute and more raw than if we had chosen a regular paint. The color we have chosen is called “Rose Cloud”.

I’m lucky to be married to a handyman, so Christoffer made the whole wall on his own. It takes some patience to apply such spackling paste, as the process is completely different from painting a wall. It is applied in multiple layers, sanded with sandpaper and in the end you apply a topcoat. It is therefore more challenging and time consuming than just painting a wall, but the result is also super cool and edgy.

Now, we only need some furniture for the room before the baby announces her arrival. ;) We are planning to place a small bed and a changing table in front of the pink wall and on the opposite side we have placed an old closet, which we have just bought. What do you think of the result of the wall?