radiator-skjulerradiatorskjulereradiatorskjuler

Kan I huske, jeg fortalte, at der er gået totalt oprydning og renovering i den herhjemme? Redebyggeri kaldes det vist nok, haha… Det er lige fra omrokering af soveværelset, projekt babyværelse til oprydning i skuffer, skabe og garderobe. Vi har ikke længere en eneste rodeskuffe eller skab tilbage. Det er virkelig sådan en rar følelse, at der er sat system i tingene og man rent faktisk kan finde det, man leder efter! ;) Lad os se hvor længe det holder, haha…

Her til morgen fik vi desuden sat radiatorskjulere op i hele lejligheden. Nøj, hvor har vi drømt om det længe – vi har bare ikke fået gjort noget ved det før nu, hvor alt andet bliver ryddet op og gjort klar. I kan se et før-billede af stuen HER, inden vi fik sat dem op. Jeg synes virkelig, det pynter gevaldigt og det er mega rart, at vi har fået bredere vindueskarme, så der er plads til lidt flere nips og dimsedutter. ;) Hvad synes I om det?

blog

Do you remember that I told you that we have started to clean up the whole apartment? First we moved our bedroom into the livingroom, made a room for our baby girl and not least have we cleaned up all drawers, closets and wardrobe. It’s such a great feeling. :) Let’s see how long it will last, haha… 

This morning we had put up some beautiful white radiator covers as well in the entire apartment. I have been dreaming about that for years! You can find a before pictures of our livingroom HERE. I really think it has made a big difference to our apartment and I’m so happy that we have now got some wider window sills, so there is room for more bric-a-brac, haha… What do you think of it?