min-mor

På søndag er det Mors Dag. Det bliver sidste gang i mit liv, jeg skal fejre denne dag, før den får en helt ny betydning for mig. Sidste Mors Dag inden jeg selv bliver mor for altid. Min egen mor har en helt speciel plads i mit hjerte. Vi er utrolig tætte og jeg kan tale med hende om alt. Hun støtter mig i tykt og tyndt og jeg ved, at hun ville rejse til månen og tilbage igen flere gange, hvis hun skulle gøre det for mig.

Det er ret syret, men jeg har det allerede på samme måde med lille Blob inde i maven. Jeg føler en virkelig stærk tilknytning til hende og jeg ved, at jeg kommer til at elske hende ud over alle grænser. Jeg glæder mig helt ekstremt til at blive hendes mor og jeg håber, at jeg kan blive bare en halvt så god mor, som min mor er for mig. Hun er et kæmpe forbillede.

heather2xInterflora har spurgt mig, hvorfor jeg synes det er vigtigt at huske Mors Dag. Jeg tror, at de fleste mødre er rimelig superhelte-agtige overfor deres børn og det skal man altså huske at hylde og fortælle dem, at man værdsætter. Generelt er min mor og jeg gode til at fortælle, at vi elsker hinanden, give små gaver og lave ting sammen på helt almindelige hverdage. Min mor er desuden den bedste rejsemakker og vi rejser ofte sammen – lige fra store rejser til Bali, Indien og Philippinerne til små weekendafstikkere til Sverige og Bornholm som på billederne her, hvor vi bl.a. plukkede lyng i lange baner. Selvom vi er gode til at huske hinanden, er Mors Dag for mig alligevel en dag, hvor man kan forkæle sin mor lidt ekstra og fortælle hende, hvor meget hun betyder.

duodde-strand-2x

Da jeg var lille lavede jeg som regel et eller andet hjemmelavet til min mor på denne dag og et år broderede jeg teksten ”jeg elsker dig” ind i hendes lagen med lyserød sytråd, som hun opdagede, da hun skulle i seng. Man måtte jo være kreativ, når sparegrisen var tom, haha… Det er nemlig ikke størrelsen på gaven, der betyder noget, men som ordsproget lyder ”tanken der tæller”. Hvis I ikke har planer om at se jeres mor på søndag, så husk hende lige alligevel, ikke? ;) I kunne jo passende sende hende en fin buket blomster og et personligt kort.

lyng-danmark2x

Jeg har selv benyttet Interflora flere gange, når jeg skulle sende en kærlig tanke, til en jeg holder af. Afhængig af modtageren har jeg både haft bestilt deres klassiske stramt bundede buketter og de lidt mere vilde variationer fra Posy by Interflora. Interflora er faktisk, hånden på hjertet, det eneste blomsterleverings-firma, jeg har benyttet og buketterne har altid været super flotte. Blot et lille tip. I anledning af Mors Dag har Interflora desuden lavet en sød lille video, som I kan se HER. Husk at se den til ende, da den slutter helt anderledes, end man skulle tro. ;) Hav en dejlig aften, allesammen.

indlægget er udgivet i samarbejde med Interflora