kande-fra-steltonkande-steltonemma-pitcher-stleton

Forrige jul var Christoffer og jeg så heldige, at få ”Emma” elkedlen fra Stelton i adventsgave af min søde mor. I kan spotte den i dette indlæg. ;) Det var faktisk allerede dengang, at vi fik øjnene op for den fine ”Emma” serie. Siden da har vi også erhvervet os deres tekande i samme udtryk og det nyeste skud på stammen er denne smukke vandkande, ”Emma Pitcher”.

Som I ved, har vi været så heldige at få lov at teste flere af Steltons produkter gennem tiden – nemlig deres julepynt og den klassiske EM77 termokande. Jeg elsker virkelig deres tidsløse design, så da de spurgte, om vi havde lyst til at afprøve deres nye ”Emma Pitcher”, var vi ikke længe om at takke ja. Jeg kan rigtig godt lide kombinationen af den kolde stålkande og den varme bøgetræshank. Den er både klassisk og skulpturel på samme tid og passer rigtig godt ind i den skandinaviske og minimalistiske boligstil, hvis I spørger mig.

Den kommer i øvrigt med et låg, så man kan sætte den i køleskabet. Jeg er ikke altid for god til at huske at få drukket nok vand i løbet af dagen, så vi har den ofte stående i køleskabet med et par skiver citron i, så man bliver mindet om det, hver gang man åbner lågen. Den findes desuden også i en lyseblå version, hvis man er mere til den slags. Blot et lille tip hvis I er på udkig efter en smuk og tidløs vandkande. Det kunne også være en fin bryllupsgave. ;)

blog

A few years back my mom gave Christoffer and me the beautiful “Emma” kettle from Stelton for Christmas. – You can see it in this post. ;) It was the first piece we got from their “Emma” series and since then we have also purchased their teapot and the newest member of the “Emma” family is the “Pitcher” water jug.

As you know, we have had the fortune to test out a few of Stelton’s products over time – their Christmas ornaments and their classic EM77 thermos. I really love their timeless design so when they asked us, if we wanted to try out their new “Emma Pitcher”, it didn’t take us long to say yes. I really like the combination of the cold steel with the warm beechwood handle. It is both classical and sculptural at the same time and fits very well into the Scandinavian and minimalistic interior style, if you ask me.

It comes with a lid, so you can put it in the fridge. I sometimes forget to drink enough water during the day, so we often keep it in the fridge with a few slices of lemon so we remember to drink water, every time we open the fridge. It is also available in a light blue version. Just a little tip if you are looking for a beautiful and timeless water jug. It could also be a nice wedding gift. ;)

indlægget er udgivet i samarbejde med Stelton