pink-velour-skovelour-sko

Reklame link: sko/& Other Stories HER

Når man er blevet for tyk til det meste tøj, er man så ikke undskyldt for at erhverve sig nogle nye sko i ny og næ, haha… Jeg faldt forleden over disse fine veloursko og måtte straks klikke dem hjem. Vi har hele fire bryllupper i kalenderen denne sommer og jeg tænker, at disse er så tilpas festlige og behagelige, at de er perfekte at have på til et bryllup. Den tykke og ikke alt for høje hæl gør ihvertfald, at man kan have dem på i mange timer uden at få for ømme fusser. Er de ikke fine? :)

blog

When your belly has become so big that you can’t fit most clothes, isn’t it then okay to buy yourself some new shoes now and then, haha… I stumbled upon these amazing velvet shoes the other day and I had to have them right away. We are going to six weddings this Summer and I’m thinking that they are perfect for the occasion due to their thick heel. Aren’t they cute? :)