folieballonagebordkjole-gravidsommerfestemilysalomonvenindersmakagerkagefestbryllupskjole-gravid

Jeg har holdt et par fridage fra bloggen de seneste par dage, nydt det gode vejr og ladet batterierne op. Jeg gætter på, at I har gjort det samme? :) Der er ikke meget ved at sidde derhjemme foran computeren, når solen skinner. Denne eftermiddag blev brugt på at fejre min dejlige veninde Cathrine, som i anledning af sin fødselsdag havde inviteret til sønderjysk kaffebord med hele 21 forskellige kager. Nøj, hvor var det lækkert! Der var alt fra rugbrøds- og Othellolagkage til småkager, æblekage og brownie.

Jeg håbede lidt på, at baby ville få sukkerchok og vende sig rundt helt af sig selv, haha… Hun vender nemlig stadig forkert, hvilket min jordemoder bekræftede, da jeg var forbi hende i onsdags. Æv! Jeg har derfor fået tid til et vendingsforsøg på tirsdag, men jeg håber virkelig, at hun når at vende sig inden, da jeg rigtig gerne vil undgå det. I øvrigt, tak for alle de søde beskeder I har sendt mig de sidste par dage med opmuntrende tanker og krydsede fingre for, at hun snart vender rundt. Det betyder enormt meget. I er sgu søde, altså! ♡

blog

I’ve taken some days off from the blog the past few days, enjoyed the good weather and recharged my batteries. I guess you guys have done the same thing? :) It feels great that Summer has finally arrived in Denmark! This afternoon I went for my dear friend Cathrine’s birthday party. She had baked no less than 21 cakes and they were all so delicious!

I was hoping that our baby girl would become super active due to all the sugar and turn around by herself, haha… She is still lying in breech position which my midwife could confirm last Wednesday. Therefore, I got an appointment on Tuesday where they will try to turn her around manually, if she doesn’t turn by herself before that. Btw, thank you for all the sweet messages you have sent me the last couple of days. It means a lot to me.