asos-rabatkode

Reklame links: 1. HER, 2. HER, 3. HER, 4. HER, 5. HER, 6. HER, 7. HER, 8. HER, 9. HER

Glædelig mandag, piger. Jeg har en dejlig nyhed til jer denne morgen – Asos kører nemlig en kampagne, hvor man kan få 20% på alle varer på deres webshop. Tilbuddet gælder kun i dag og rabatkoden I skal bruge er “SWEET”. Jeg har selv netop klikket lidt forskelligt hjem – blandt andet DENNE jakke og DENNE kjole.  :) Ovenfor er nogle af mine personlige favoritter. Happy shopping!

blog

Happy Monday, everyone. I have some great news for you this morning – Asos runs a campaign where you can get 20% off everything on their webshop. The campaign is only valid today and the discount code is “SWEET”. I have just bought a bunch of clothes myself – e.g. THIS jacket and THIS dress. :) Above are some of my personal favorites. Happy shopping!