sommerkjole

Reklame links: 1. Gestuz/HER 2. Other Stories/HER & HER, 3. Malene Birger/HER, 4. Lexington/HER, 5. Other Stories/HER, 6. Ganni/HER, 7. Rudolph Care/HER, 8. Malene Birger/HER, 9. Ellos/HER, 10. Other Stories/HER, 11. Nelly/HER

Det er fredag, solen skinner og inden længe drager jeg i sommerhus med 8 dejlige gymnasieveninder. Det bliver ikke meget bedre. ;) Det er efterhånden blevet en årlig tradition og det er altid sindssygt hyggeligt fyldt med grin, gåture, grillmad og tøsesnak til langt ud på natten. Ovenfor har jeg fundet en masse sommer items, som jeg bestemt ikke ville have noget imod at tage med mig i weekenden. Den gule kjole har været udsolgt alle steder, så jeg skyndte mig at klikke den hjem her til morgen og ligeså med ping pong sættet. Jeg håber at kunne klemme mig ned i kjolen til et af de forestående sommerbryllupper. Kan I have en rigtig dejlig dag. Hvad har I af hyggelige planer denne weekend?

blog

It’s Friday, the sun is shining and in a few hours I’m meeting up with 8 of my high school friends. We are going to spend the weekend in a cottage house in the Northern part of Zealand. It has become an annual tradition and it is always really cozy! I wouldn’t mind bringing all these lovely items with me this weekend. The yellow dress has been sold out everywhere, so when I noticed it was back in stock this morning, I bought it right away along with the ping pong beach set. I’m hoping that I will be able to wear the dress for one of the coming Summer weddings – if I can squeeze my bump into it. Have a great day, everyone. What are you guys up for this weekend?