hvid kjole, outfit, røde sandaler, other storiesroserrayban-solbrillerfrynse-sandalerrayban

Så fik jeg taget mine nye røde sandaler i brug. Er de ikke bare fine? :) Jeg bliver glad, hver gang jeg får øje på mine fusser, når jeg har dem på – de er lige dele søde og skøre. Desuden er det virkelig rart, at man blot kan stikke fødderne i dem og ikke skal bøje sin tykke gravide vom helt sammen for at få dem på… – Preggo problem number one! Jeg havde i går kombineret dem med en simpel hvid kjole og en denimjakke af ældre dato og de satte altså lige prikken over i’et, hvis jeg selv må sige det. ;) De matchede så fint til en rød rosenbusk, vi passerede på vej hjem fra en frokostaftale, så jeg overtalte Christoffer til at forevige outfittet, selvom han var ved at tisse i bukserne og bare gerne ville hjem, haha… Jeg er en heldig én. ♡

blog

Yesterday I wore my new red sandals. Aren’t they beautiful? I get so happy when I look at them. They are both cute and a little crazy at the same time. Besides, I’m a huge fan of slippers these days, as I don’t have to bend my big bump down to get them on… – Preggo problem number one! I had combined them with a simple white dress and an old army jacket. On our way home from a lunch date we stumbled upon this beautiful rose bush that were mathcing very well with the sandals and I persuaded Christoffer to take a few pics of my outfit even though he was almost peeing in his pants and just wanted to go home, haha… I’m a lucky girl. 

hvid-kjole

Reklame links: 1. Rayban/HER, 2. Triumph/HER, 3. Essie/HER, 4. Custommade/HER, 5. Jane Kønig/HER, 6. Malene Birger/HER, 7. Filippa K/HER, 8. Jane Kønig/HER, 9. Vero Moda/HER, 10. Other Stories/HER