forside_billede

Ih, hvor har jeg glædet mig til denne dag. I dag er nemlig dagen, hvor jeg tager hul på et nyt kapitel. Jeg har gennem længere tid haft svært ved at balancere at lave spændende indhold til bloggen samtidig med at skulle besvare usandsynlig mange emails og planlægge blogsamarbejder. Jeg har nemlig siden oktober stået for alting selv. Det er gået fint, men samtidig har det hængt som en sort sky over mit hovede, når jeg ikke har fået besvaret mails i tide og det har taget meget tid fra bloggen. Ikke mindst har jeg ikke ligefrem fået mere tid, efter jeg er blevet mor. ;)

Derfor er jeg gået sammen med fire dygtige og ambitiøse damer om et nyt netværk. Damerne jeg taler om, kender I garanteret allerede – det er nemlig Cana ButtenschønCecilie Rubini og min partner in crime Mette Marie, som jeg har delt kontor med det sidste års tid. ♡ Jeg er enormt stolt over at danne netværk med disse dygtige kvinder – de er alle super inspirerende på hver deres måde. Hvis ikke I følger dem i forvejen, skulle I tage at kigge forbi deres respektive blogs. ;) Den fjerde dame i netværket, er hende der skal holde styr på trådene. Hende kender I måske også? Det er nemlig super seje Christina Barré, som kommer til at være vores agent. Hun har arbejdet for Bloggers Delight, har selv en baggrund som blogger og har et drive og gåpåmod, som jeg sjældent har oplevet hos andre. Sammen kalder vi os CONFETTI CPH.

bloggeremichael-falgrenphotoshoot

Forleden skulle vi have taget billeder til vores fælles hjemmeside. Det foregik i fotograf Michael Falgrens studie på Vesterbro. Christoffer havde taget bilen på arbejde, så jeg trodsede regn og blæst og hoppede med min højgravide krop på cyklen og kørte derud. Der lå et godt stykke fra Østerbro, så jeg nåede lige at tænke, om det mon var en god idé – det skulle nemlig vise sig at være kun fem dage, før vandet gik. ;) Heldigvis var der hjælp at hente til photoshootet, skulle fødslen gå i gang, haha.. Cana Buttenschøn er nemlig uddannet jordemoder, så jeg var i sikre hænder. ;) Apropos fødsler – jeg kunne fornemme, at flere af jer syntes, det var spændende at læse min beretning. Hvis I vil læse mere, skulle I smutte forbi Canas blog, da hun deler mange spændende fødselshistorier, tips og tricks på sin blog i qua af sin baggrund.

confetticphconfetti-cph

Egentlig kommer dette nye kapitel ikke til at betyde noget for jer der læser med. Eller rettere – det gør det faktisk på en måde. Meningen er nemlig, at jeg forhåbentlig kommer til at have meget mere tid til at lave indhold til bloggen, når jeg ikke længere skal koncentrere mig om at besvare emails og planlægge blogsamarbejder. Det er virkelig en stor lettelse og jeg glæder mig ekstremt meget til, at kunne fokusere 100% på bloggen alene. Jeg glæder mig til at tage hul på et nyt kapitel sammen med jer. Tak fordi I følger med.

confetti-cph

Besøg Cecilies blog HER, Mette Maries blog HER og Canas blog HER.

blog

I have been looking so much forward to this day, as I’m entering a new chapter. For a long time I’ve had difficulties in balancing making content for the blog while also answering emails and planning collaborations. Therefore I have teamed up with three talented ladies – Mette MarieCana Buttenschøn and Cecilie Rubini. We have started up a network called CONFETTI CPH together with Christina Barré who is going to be our agent. I can’t wait to get started and to get more time to create inspiring content for the blog, now where I don’t have to focus on answering emails and planning collaborations anymore. I’m looking forward to enter this new chapter with you guys. Thanks for following me. ;)